Start / Over ons


ELLEN VAN DER ROSEllen van der Ros | Ergotherapie Breda

Studeerde in 1994 af als ergotherapeute. Zij werkte o.a. als ergotherapeute in een verpleeghuis, behandelde mensen in de thuissituatie en deed ervaring op als adviseur van hulpmiddelen en rolstoelen. Ellen is lid van ParkinsonNet.

"Mijn passie is om dwars door beperkingen heen op zoek te gaan naar kwaliteit van leven."


ellen@ergotherapiebreda.nl

Tel: 06-542 84 330

 ANGELA VRIENDS-DILS
Angela Dils | Ergotherapie Breda

Angela studeerde in 2009 af. Sinds die tijd is zij werkzaam in de eerstelijn als behandelend ergotherapeute voor volwassenen en kinderen. Ook werkte zij als kinderergotherapeute in een revalidatiecentrum en in een centrum voor kinderen met spraak/taalstoornissen. In 2014 rondde zij de opleiding tot sensorisch integratietherapeut af.

”Het plezier in mijn werk krijg ik door te zien dat met praktisch oefenen en een goed advies de situatie van volwassenen en kinderen kan verbeteren."


angela@ergotherapiebreda.nl
Tel: 06-835 97 765ELINA MAC GILLAVRY

Elina Mac Gillavry | Ergotherapie BredaElina studeerde in 2014 af als ergotherapeute. Zij heeft als ergotherapeut gewerkt in een geriatrisch revalidatiecentrum, verpleeghuis en in de eerste lijn. Elina is EDOMAH ergotherapeut en hiermee gespecialiseerd in ergotherapie bij dementie.

"Samen op zoek gaan naar oplossingen voor problemen in de omgeving waar de persoon deze ervaart. Dat is wat ergotherapie leuk maakt"


elina@ergotherapiebreda.nl
Tel: 06-330 08 085
MONIEK ROOVERS

Moniek Roovers | Ergotherapie BredaMoniek studeerde in 2015 bij Ergotherapie Breda af tot ergotherapeute. Zij werkt hiernaast als ergotherapeute in het revalidatiecentrum. Moniek is in opleiding tot cognitief revalidatie therapeut.

‘In samenwerking met de mensen praktisch aan de slag met de problemen die zij ervaren, daar haal ik voldoening uit.’

moniek@ergotherapiebreda.nl
Tel: 06-17726557

 

 


 

ANNIKA LAURIJSSE

Annika Laurijsse | Ergotherapie BredaAnnika Laurijsse studeerde in 2018 af als ergotherapeute. Sindsdien heeft zij werkervaring in de verpleeghuiszorg, geriatrie en werkt zij met veel plezier bij de mensen thuis in de eerste lijn.

“Een praktische oplossing vinden om zelfstandig steunkousen aan te kunnen trekken kan een wereld van verschil maken voor iemand. Dit is maar een van de vele praktische voorbeelden waarom ik zo van mijn vak houd.”

annika@ergotherapiebreda.nl
Tel: 06-53721883

INFORMATIE
 

Mensen met lichamelijke of geestelijke klachten kunnen in hun dagelijkse leven allerlei praktische problemen ondervinden. Wij richten ons niet op de ziekte maar op de praktische gevolgen daarvan bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten.

Meer informatie

   
BEHANDELTEAM: CONTACT: AANGESLOTEN BIJ:  
Ellen van der Ros
info@ergotherapiebreda.nl
Link naar Parkinson website

Link naar website Edomah
Angela Vriends-Dils
Tel: 076 - 543 02 66
Elina Mac Gillavry
Fax: 076 - 820 03 24
Moniek Roovers  
Annika Laurijsse  
LOCATIES:    
PMC Heusdenhout
Bredero Gezondheidscentrum
PMC In-Motion
Wilderen2
Graaf Hendrik III plein 132
Liesbospark 19
4817 VG Breda
4819 CL Breda
4813 HV Breda
www.pmc-heusdenhout.nl www.brederobreda.nl www.in-motionbreda.nl