Geriatrie.

Geriatrie is het specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van ouderen.

Bij het ouder worden kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan die uw dagelijks leven sterk beïnvloeden.

Zo kan uw mobiliteit verminderen, of de kans om te vallen groter worden. Uw conditie kan achteruitgaan en uw kracht kan verminderen. Ook kunt u problemen ervaren met uw zicht, gehoor of geheugen.

Hierdoor kan het zijn dat u alledaagse handelingen als een struikelblok ervaart.

Denk aan wassen en aankleden, in en uit bed komen, koken, huishoudelijk werk of de administratie bijhouden. Maar ook hobby’s als fietsen, breien of biljarten.

Onze ergotherapeuten brengen in kaart tegen welke problemen u aanloopt en zoeken vervolgens samen met u naar oplossingen.

De nadruk ligt hierbij op het herstel en behoud van de zelfredzaamheid. Wanneer dat nodig is, vinden wij het belangrijk om hierin samen te werken met de betrokken fysiotherapeut.

De nadruk ligt op het herstel en behoud van de zelfredzaamheid.

Wanneer dat nodig is, vinden wij het belangrijk om hierin samen te werken met de betrokken fysiotherapeut.

Team Ergotherapie Breda

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met een van onze ergotherapeuten. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Ergotherapie Breda

Ergotherapie Breda is een praktijk voor ergotherapeutische behandeling en advies, die met zeer veel enthousiasme en betrokkenheid wordt gerund door Ellen van der Ros, Angela Vriends-Dils, Elina Mac Gillavry, Moniek Roovers, Anita Londeman & Lilly Kooren.

Ons team