Groepsbehandeling
Post-covid

Groepsbehandeling Post-covid wordt door eerdere deelnemers als zeer waardevol gezien. Om die reden starten we met enige regelmaat weer nieuwe groepsbehandelingen op. 

We werken met groepen van maximaal 4-5 personen waardoor er veel ruimte blijft voor eigen inbreng en vragen. 

Het groepsprogramma bestaat uit:

  • Een individuele intake met de ergotherapeut, waarbij je ook eigen persoonlijke doelen gaat formuleren.
  • 6 groepssessies van 1 uur, verdeeld over een periode van ca. 4 maanden.
  • Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met de adviezen die gegeven zijn en kun je indien nodig terugvallen op de ergotherapeut.
  • Er is altijd ruimte voor een extra individueel moment als dat nodig of wenselijk is.
  • Na de laatste sessie zal er een afrondend individueel consult zijn, waarbij we kijken of jouw persoonlijke doelen behaald zijn. Eventueel kan een verder individueel traject nog als nazorg-traject volgen.

In de groepssessies kijken we stap voor stap naar jouw energiemanagement en maken we door middel van educatie inzichtelijk hoe het komt dat jouw energie-huishouding uit balans is. Je krijgt veel handvatten en strategieën aangereikt om te komen tot een voor jou goede verdeling tussen belasting en belastbaarheid. We besteden aandacht aan diverse onderwerpen, zoals vermoeidheid, prikkelverwerking, cognitieve klachten t.g.v. Post-covid en werk.

De groepsbehandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit zowel herstelzorg als reguliere zorg vanuit de basisverzekering.

 

 

 

Team Ergotherapie Breda

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met een van onze ergotherapeuten. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Ergotherapie Breda

Ergotherapie Breda is een praktijk voor ergotherapeutische behandeling en advies, die met zeer veel enthousiasme en betrokkenheid wordt gerund door Ellen van der Ros, Angela Vriends-Dils, Elina Mac Gillavry, Moniek Roovers, Anita Londeman & Lilly Kooren.

Ons team