Dynamisch team van zes ergotherapeuten.

 

Ergotherapie Breda is een praktijk voor ergotherapeutische behandeling en advies, die met veel enthousiasme en betrokkenheid wordt gerund door Ellen van der Ros, Angela Vriends, Elina Mac Gillavry, Moniek Roovers, Annika Laurijsse, Anita Londeman en Sroh-Aim Seng.

Ellen van der Ros

Ellen werkt binnen de praktijk voornamelijk met cliënten die beperkingen ervaren als gevolg van neurologische of oncologische aandoeningen. Daarnaast houdt zij zich bezig met werkplekadvies en werkgerelateerde vragen. Zij is opgeleid in de methode ‘weer aan het werk’. Ellen is praktijkhouder van Ergotherapie Breda. Ze is lid van ParkinsonNet en gespecialiseerd in behandeling bij COPD.

ellen@ergotherapiebreda.nl
06-54284330

Mijn passie is om dwars door beperkingen heen op zoek te gaan naar kwaliteit van leven.

Angela Vriends

Angela richt zich in de praktijk op cliënten met een verstandelijke beperking, cliënten met oncologische problemen, ouderen en cliënten met postcommotionele klachten. Hiernaast richt zij zich op praktische vragen bij kinderen. Naast al deze praktische vraagstukken doet zij ook werkplekadvies. In 2014 rondde zij de opleiding tot sensorisch integratietherapeut af.

angela@ergotherapiebreda.nl
06-83597765

Steeds weer zie ik dat praktisch oefenen en goed advies de situatie van volwassenen en kinderen zoveel kan verbeteren. Dat geeft mij veel werkplezier.

Elina Mac Gillavry

Elina richt zich binnen de praktijk voornamelijk op cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Elina is EDOMAH- ergotherapeut en hiermee gespecialiseerd in ergotherapie bij dementie. Zij ziet daarnaast veel cliënten die in hun dagelijks leven tegen praktische problemen aanlopen door ouderdomsklachten, een oncologische of  neurologische aandoening.

elina@ergotherapiebreda.nl
06-33008085

Samen op zoek gaan naar oplossingen voor problemen die de cliënt in zijn omgeving ervaart. Dát is wat ergotherapie voor mij leuk maakt.

Moniek Roovers

Moniek is gespecialiseerd in de cognitieve revalidatie therapie en ziet binnen de praktijk mensen die door hersenletsel beperkingen ervaren in het dagelijks leven. Ook ziet zij cliënten met COPD en postcommotionele klachten. Daarnaast werkt zij als ergotherapeute in het revalidatiecentrum Revant.

moniek@ergotherapiebreda.nl
06-17726557

In samenwerking met de mensen aan de slag met de problemen die zij ervaren. Daar haal ik voldoening uit.

Annika Laurijsse

Annika richt zich binnen de praktijk voornamelijk op ouderen die als gevolg van lichamelijke klachten tegen beperkingen aanlopen in het dagelijks functioneren. Ook gewrichtsklachten hebben haar bijzondere aandacht.

annika@ergotherapiebreda.nl
06-53721883

Een praktische oplossing vinden om zelfstandig steunkousen aan te kunnen trekken, kan een wereld van verschil maken voor iemand.

Anita Londeman

Anita heeft ruim 20 jaar ervaring in het vak. Zij werkte eerder als ergotherapeut in o.a. verpleeghuizen, in de eerstelijn, als wmo consulent en als docent. De laatste jaren heeft zij zich verder gespecialiseerd in ergotherapie bij mensen met neurologische problemen (NAH) en dementie.

anita@ergotherapiebreda.nl
06-20434136

Bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven door mijn cliënten zo te begeleiden dat waardevolle activiteiten weer (deels) mogelijk worden. Juist dat maakt mijn werk zo bijzonder en mooi!

Sroh-Aim Seng

Sroh-Aim is onze praktijkmedewerker met een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Zij is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de middagen aanwezig.

secretariaat@ergotherapiebreda.nl
076-5430266

Ik sta u graag persoonlijk te woord.

Ontdek ergotherapie
bij Ergotherapie Breda.

Ergotherapeutische behandeling en advies

Ergotherapie Breda

Zorg op maat

Specialisaties

Afgestemde zorg

Samenwerkingsverbanden

Lees hier wat mensen van ons vinden

Klantervaringen

Laatste nieuws

Ergotherapie in laatste levensfase

Lees meer

Groepsbehandeling Post-covid

Lees meer

Zwangerschaps-verlof

Lees meer